LÁTVÁNYTERVEZÉS

Magas színvonalú és élethű megjelenítéssel készítjük el minden típusú ingatlan fotó realisztikus látványterveit, animációit. Célszerű látványtervet készíttetni az anyagok, fények színek harmóniájának összhangja, illetve a berendezés és elrendezés tökéletessége érdekében. Egy projekt sikerességének alapeleme az átgondolt látványterv, mely  képes egy életérzés és hangulatvilág visszaadására.

Egy tér megtervezése összetett feladat. A 3D-s modell építése során már a tervezési fázis elején lehetőség nyílik a terek és elrendezések helyes kialakítására, ezt követi az anyagok, színek összehangolása. Bármely évszaknak vagy napszaknak megfelelően megjelenítjük a természetes és mesterséges fények külön-külön vagy együttes fényhatását, így kizárva a csalódást.

Ez minden projekt esetében tervezőnek, megrendelőnek és a kivitelezőnek egyaránt előnyös. Fontos visszajelzés a tervezési folyamat során elkészített látványterv, így még időben felismerhető, ha a terv valamelyik ponton még finomításra, javításra szorul.

 BE IN 
TOUCH

 1118 Sasad, Budapest, Hungary 

 +36203283170                     nko.hrvth@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2021 by Nko  Minden jog fenntartva