ABOUT 

Csapatunk szakmailag teljes körűen rendelkezésre áll bármilyen ingatlannal kapcsolatos elképzelés megvalósításában. Célunk, minden szempontból minőségit alkotni. Fő irányvonalunk, mozgatórugónk a funkcionalitás, a természetből fakadó eredetiség és időtállóság. Ezen elgondolás alatt értjük a funkcionális épületgépészeti és villamossági tervezést, melyek kiszolgálnak és könnyebbé teszik a mindennapi életet. A terek ideális kialakításán túl, a tartalmat adó bútorzat tervezésére is nagy hangsúlyt fektetünk. Mi megoldásokat és lehetőségeket ajánlunk, a legegyszerűbbtől a legbonyolultabb megjelenési formákig. Ahány ember annyi igény és szokás. Azért vagyunk, hogy egy projekten  belül az egyedi elképzelések is megvalósuljanak. Továbbá, hogy a jól átgondolt terveken keresztül a kivitelezés fázisa is gördülékenyen haladjon, megkímélve megrendelőinket az építkezés során előforduló káosztól és az átgondolatlan és szükségtelen kiadásoktól.

OUR TEAM

Horváth Anikó

Belsőépítészeti tervezés, látványtervezés

Sokrétű tapasztalattal rendelkezem belsőépítészeti tervezés, látványtervezés és ingatlanértékesítés terén. Ahhoz, hogy bővítsem szakmai rálátásomat, 2014-ben másodállásban ingatlan közvetítéssel és értékesítéssel kezdtem el foglalkozni. Belsőépítészeti tervezés és ingatlan értékesítés ötvözetén keresztül alakult ki látásmódom mindahhoz, ami tervezési gondolkodásommal egyesítve hozzásegít az igények minél tökéletesebb megvalósításához. Nagy hangsúlyt fektetek a funkcionális tervezésre. Arra törekszem, hogy terveim ne csak kellemes közérzetet biztosító látványt nyújtsanak, hanem a napi életvitel kényelmét is kielégítsék. Terveimet magas minőségű élethű látványtervekkel prezentálom az elképzelések szemléltetéséhez. Teljes belsőépítészeti tervdokumentációkat készítek és a projectek kivitelezését is bonyolítjuk. 

Gyetvai Eszter

Építészeti tervezés, projekt koordinátor

Építésvezetés és művezetés terén szereztem sokrétű tapasztalatot. Tanulmányaimat az Ybl Miklós Építéstudományi Kar Magasépítő szakirányán szerkezetépítőként kezdtem. Az egyetemi tanulmányaim mellett, már elkezdtem munkásságomat, főként lakások felújításával, rehabiltálásával és családi házak építésével foglalkozó generálkivitelező cégnél. Az évek során mind a cégvezetéssel, mind az építésvezetéssel, művezetéssel kapcsolatos feladatokat elláttam. Fő feladataim az árajánlatok készítése, a megrendelőkkel és az alvállalkozókkal való kapcsolattartás, anyagbeszerzések és a munkaterületek folyamatos ellenőrzése, felmérési rajzok elkészítése. Fő szempontunk, hogy felelősségteljesen és hatékonyan végezzük az építkezéssel kapcsolatos tevékenységeket. Megspóroljuk a felesleges kiadásokat, mind anyagszükséglet, mind munkaerő biztosítása terén.

Nagy Bertalan

Kivitelező, projekt koordinátor

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezem az építőipar területén. Szabadúszó kivitelezőként és alkalmazottként is megtanultam megállni a helyem, teljes építészeti kivitelezéseket bonyolítva. Az évek során befektetőknek, cégeknek és magánszemélyeknek is egyaránt dolgoztam, valamint több éves külföldi tapasztalattal rendelkezem. A külföldi munka során rengeteg új technikával, anyaghasználattal találkoztam. Magyarországon is kedvezően kamatoztattam így szerzett szakmai hozzáértésemet és tapasztalataimat. Az évek során beletanultam az építőipar szerteágazó területén szinte minden szakágba. Ezt a tudást, tapasztalatot és a külföldi precizitást szeretném kamatoztatni továbbra is megrendelőinkkel folytatott együttműködés alatt. 

 BE IN 
TOUCH

 1118 Sasad, Budapest, Hungary 

 +36203283170                     nko.hrvth@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2021 by Nko  Minden jog fenntartva